Rk leotar tim.jpg

Rukometaši Leotara u srijedu u Bregovima dočekuju ekipu banjalučkog Borca u derbiju 6. kola Premijer lige BiH.

Kapiten Leotara Veselin Savović da u da zaljubljenici rukometa mogu da očekuju kvalitetnu utakmicu između dvije ekipe koje se nalaze na vrhu tabele Premijer lige BiH.

“Borac je kvalitetna ekipa i ne treba tu trošiti riječi. Mi smo dobro radili i trenirali, malo smo odmorniji nego oni, jer su imali nedavno dvije utakmice. Svakako ih spremno dočekujemo i daćemo sve od sebe u tom meču”, kazao je Savović.

Njegovo mišljenje dijeli i trener Trebinjaca Darko Tavrić, koji je istakao da utakmica sa RK “Borac” dolazi u pravom trenutku.

“Ne bih to pretjerano nazivao derbijem, to je utakmica kao i svaka druga i ne bih vršio pritisak ni na upravu, ni na igrače. Ima 30 utakmica da se odigra do kraja godine i treba da radimo i da uživamo”, istakao je Tavrić.

On kaže da su i stari, ali i tri nova igrača, koja su se odmah uklopila, izuzetni talenti i vrijedni igrači zbog čega dobri rezultati ne izostaju.

Predsjednik kluba Stevan Bekan kaže da je zadovoljan cjelokupnim stanjem u klubu.

“Naravno da nećemo da usporimo. I dalje ćemo svi zajedno da ulažemo sve snage da rukomet bude na najvišem nivou. Sve čestitke svim igračima koji ostavljaju srce na terenu i uvijek daju sve od sebe. Pozivam sve navijače da bodre naš klub u ovoj veoma važnoj utakmici”, dodao je Bekan.

Utakmica se igra u srijedu, 20. oktobra od 18.30 časova u Sportskoj dvorani “Miloš Mrdić”.

Trebinjci u četiri kola imaju četiri pobjede, a u prvom kolu su odmarali.