Herclab test korona.jpg

Herclab: Najpovoljniji antigenski test na koronu u regionu gotov za par sati (25 KM) – prihvaćen od strane EU. Rezultat CRP-a i D-Dimera isti dan!!!

SVJETSKI DAN HRANE 16. OKTOBAR – MJESEC PRAVILNE ISHRANE

Za Vas smo pripremili PROMO ponudu:

- TEST INTOLERANCIJE NA 349 NAMIRNICA – 40 KM

- IZRADA INDIVIDUALNOG JELOVNIKA NA OSNOVU INTOLERANCIJE – 20 KM

Pored toga što radimo SVE laboratorijske analize i što smo najjeftiniji u regionu, u našoj laboratoriji možete uraditi testove:

SARS-CoV-2 antigen test

Preporučuje se uraditi 1-3 dana prije pojave prvih simptoma bolesti, kao i u toku prvih 5-7 dana oboljenja.Uzorak za ovu analizu je bris iz nazofarinksa.Rezultat bude gotov za par sati.

PRIHVAĆEN OD STRANE EU!

Cijena 25 KM

SARS-CoV-2 IgG antitijela na Spajk protein test koji se koristi za:

Procjenu imunološkog statusa osoba koje su primile vakcinu čiji je zaštitini efekat zasnovan na produkciji antitijela na receptor vezujući domen S1 subjedinice Spajk (spike) proteina.

Procjenu imunološkog statusa osoba koje su preležale infekciju izazvanu virusom SARS-CoV-2

Cijena 33 KM

CRP – C reaktivni protein je protein koji se u organizmu stvara u infekcijama i zapaljenjskim stanjima, kao i poslije operacija ili trauma.

Rezultat gotov za par sati.

Cijena 10 KM

D-Dimer se određuje osobama kod kojih se sumnja da imaju tromboze (duboku vensku trombozu, plućnu emboliju, diseminovanu intravaskularnu koagulaciju) ili stanja koja mogu da dovedu do njih, kao i u praćenju terapije tromboza.
Rezultat gotov za par sati.

Cijena 30 KM

HbA1c – Koristi se za procjenu nivoa glukoze u prethodna 2-3 mjeseca.
Rezultat gotov za par sati.

Cijena 15 KM

Za sve dodatne informacije pozovite nas na broj telefona 066/201 508, kontaktirajte preko maila herclabtb@mail.com ili nas posjetite u ulici Luke Ćelovića 9, Trebinje.

UVIJEK UZ VAS I ZA VAS!

Vaš HERCLAB