zena gracanica.jpg

Мирела Дубиновић јуче је само пуком срећом преживјела напад насилног комшије Џ.Џ. који је на несрећну жену насрнуо металном палицом.

Све се одиграло у мјесту Прибав,а код Грачанице. Како је Дубиновић испричала за Аваз, мотив за бруталан напад је крајње бизаран. Он је, наиме, кренула да изађе с возилом из дворишта. У том тренутку је наишао А.Џ., малољетни син Џ.Џ. те му је њен супруг Миралем сугерисао да стане како би могла да изађе, будући да је већ пола аутомобила било на путу.

Малољетник му је тада поручио "марш".

"Супруг је кренуо за њим и казао му да се не може тако понашати, јер је и раније дивљао мотоциклом. У том тренутку 'лети' Џ.Џ. Ја сам само успјела рећи кћерки да снима и 'полетјела' сам из возила те стала између њега и кћерке. Све се види на снимку. Ударио ме је металном шипком или палицом. Потом је кренуо на супруга. На снимку се види да и он бјежи", прича Дубиновић.

 

Како каже, отишла је у Хитну помоћ, гдје су јој саниране повреде. Међутим, ту није био крај драме.

"Он је дошао за нама у Хитну помоћ, гањао је супруга. Ту је био и зет Аднан којем је поручио 'да је он сљедећи'. Отишли смо у полицију и све пријавили, али ништа нису подузели", тврди Дубиновић.