Akva park trebinje avgust 20212.jpg

Gužve na kapijama najvećeg Akva parka na ovim prostorima ali sve ide brzo i bez problema. Kapaciteti su ogromni, pa nema mjesta čekanju i nervozi.

U Gradu Sunca svi su opušteni - zato ovo i jeste prvi izbor hiljada turista iz regiona.

Samo danas kroz kapije ovog kompleksa prošlo je više od 2.500 ljudi. A šta im se toliko dopada u Akva parku danas smo pitali brojne posjetioce.

"Dolazim iz Beograda. Ovdje je predivno. Mi smo svake godine išli u Crnu Goru. Prošle godine smo zbog korone stigli u Trebinje i otkrili Grad Sunca. Ovo mjesto je kao u bajci. Mnogo je doprinijelo turističkoj ponudi i mislim da će sve više turista dolaziti ovdje, a mi smo evo već postali redovni gosti“, rekao je Goran iz Beograda.

Akva park trebinje avgust 20213.jpg

Dragana iz Austrije zadovoljna je i ponudom i cijenama usluga.

"Mislim da su cijene pristupačne gostima. Naravno, postoji mogućnost da boravitr ovde u Panorami ali ali u jetinikem dijelu kompleksa, tako je isto i sa ponudom obroka, tako da mislim da je prilagodljivo za svačiji džep“, istakla je.

Osim ugodnog vjetrića i pet bazena goste ovdje očekuje mnogo raznih sadržaja. Akva park pruža zabavu za najmlađe ali i izazove za adrenalinski užitak uz tobogane visoke čak 22 i duge 210 metara.

Akva park trebinje avgust 20211.jpg

Petar iz Podgorice stigao je baš zbog ovog ugođaja. Kaže da sličnu zabavu na vodi ne može naći nigdje u regionu.