rk leotar pripreme 2021 (1).JPG

Rukometaši "Leotara" počeli su sa pripremama za predstojeću sezonu u Premijer ligi BiH. Prvi i naredni radni dani provodiće se na stadionu u Policama i teretani.

Trener Darko Tavrić istakao je da je veoma važan igrač iz prethodne sezone Milorad Inić doživio saobaćajnu nezgodu i to je poremetilo klub i igrače.

"Moramo dati sve od sebe da nas to što više učvrsti, veže i da damo sve od sebe da na neki način nadoknadimo njegov izostanak koji neće biti lak", iskren je Tavrić.

Ambicije u novoj sezoni su da se postigne bolji rezultat nego prošle godine. Niko od igrača nije napustio Leotar i to je velika prednost jer se igrači poznaju i već su na neki način uigrani.

Pripreme će se provesti u Trebinju i do početka prvenstva 11. septembra odigraće nekoliko utakmica sa ekipama iz okruženja.

Novo ime u redovima trebinjskog premijerligaša je Vladan Arizanović koji ima 21 godinu i rođen je u Vranju. Nakon matičnog kluba RK "Mladost", nekoliko sezona je bio član Metaloplastike, jednu sezonu proveo je u redovima Super B ligaša Mačve iz Bogatića, a u Leotar je došao iz RK "Železničar 1949" iz Niša, člana Super lige Srbije.

rk leotar pripreme 2021 (2).JPG

"Igram na poziciji lijevog i srednjeg beka. Znam neke igrače odranije i u ovoj sezoni imamo visoke ciljeve. Oduševljen sam Trebinjem i daću sve od sebe da se svojim igrama i zalaganjem nametnem treneru i doprinesem što više uspjehu Leotara", rekao je Arizanović.