Stevan bekan.jpg

U Kulturnom centru održana je izborna skupština Rukometnog kluba "Leotar" na kojoj je Stevan Bekan izabran novi predsjednik upravnog odbora kluba.

Izabrani su i nova skupština i nadzorni odbor za naredne četiri godine. Predsjednik Skupštine je Zoran Milošević, a nadzornog odbora Rajko Tanasijević.

Prema riječima predsjednika Leotara Stevana Bekana, u godini kada klub slavi 65 godina postojanja obaveza i zadatak je da rezultati budu još bolji u odnosu na prethodni period.

"Upravni odbor će i dalje krasiti timski rad, a cilj kluba u narednom periodu je edukacija trenera u školi rukometa, nastavak projekta 'mini rukomet u osnovnim školama'. Želja nam je da naša škola rukometa po rezultatima bude među pet najboljih škola rukometa u BiH", rekao je Bekan.

Skupstina rk leotar1.jpg

Zamjenik gradonačelnika Trebinja Dražen Bošković obećao je značajniju pomoć sportu u našem gradu kroz rebalans budžeta za ovu godinu.

"Trebinje je poseban grad jer ima šest premijerligaških klubova i svi će oni dobiti podršku Grada kao i ostali sportski klubovi u gradu. Gradska uprava želi da Trebinje bude grad sporta", rekao je Bošković.

Kao gosti Skupštine bili su predstavnici RK "Višegrad" i RK "Hercegovac" iz Bileće, a predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Marinko Umičević poslao je pismo podrške i poželio srećan i uspješan rad svih struktura kluba.