Branislav krunic.jpg

U 2. kolu Premijer lige BiH FK "Leotar" gostuje u Banjaluci gdje ga dočekuje FK "Borac". Trebinjci su imali dovoljno vremena da se na miru pripremaju za ovu utakmicu i bilo je lakše raditi budući da su se iz Bijeljine vratili sa tri boda.

Trener Trebinjaca Branislav Krunić je rekao da njegov tim ide prvaku BiH i dobroj ekipi koja je doživjela poraz u drugom kolu Lige konferencije u Irskoj prije dva dana.

"Bez obzira na to oni imaju dobar sastav i možda će neki igrači biti pošteđeni, ali oni imaju veliki broj dobrih igrača. Ko god da izađe na teren oni su favoriti u ovoj utakmici. Mi gledamo sebe i pokušavamo kroz prvenstvenu utakmicu i prijateljsku koju smo imali protiv Igala spremiti i uigrati ekipu jer su određeni igrači došli pred početak prvenstva i nisu spremni da u ovom trenutku imaju veću minutažu", rekao je Krunić.

Krunić smatra da njegova ekipa nema nikakav pritisak, a to je razlog da Trebinjci pruže dobru partiju, na adekvatan način da se suprotstave Borcu i tako da izbore pozitivan rezultat da bi u što boljem raspoloženju nastavili prvenstvo.

Krunić dobro poznaje ekipu Borca i velikom broju igrača je bio trener.

"Nisu nepoznanica za nas i idemo u dobrom raspoloženju. Utakmica će biti na TV-u i to je još jedan dodatni motiv za moju ekipu", istakao je Krunić.

Svi igrači su spremni da se suprotstave Borcu osim Perišića i Milovića.

Utakmica se igra u nedjelju na Gradskom stadionu u Banjaluci sa početkom u 21.00 čas uz direktan prenos na Arena sport 1.