Olimpijada u malom fudbalu trebinje 20212.jpg

Utakmicom između „Gorice“, aktuelnog šampiona i ekipe „Rastoka“ večeras je počela 64. Olimpijada u malom fudbalu, tradicionalno kvartovsko takmičenje koje godinama okuplja najbolje malofudbalske ekipe iz našeg grada.

Gorica je pobijedila sa 3:1.

I druga dva meča grupe A završila su istim rezulatom - "Bregovi" su pobijedili „Gornja Hrupjela“, a "Mokri Dolovi" ekipu „Gučine“.

Olimpijada u malom fudbalu trebinje 20211.jpg

U grupi B, u okviru koje se 1. kolo igra sutra veče, svoje znanje i umijeće pokazaće „Donje Police“, „Centar –  Dom učenika“, „Hrupjela“, „Jazina“, „Glavna ulica“ i „Pridvorci“.

Ekipa "Doma učenika" po prvi put nastupa na trebinjskoj olimpijadi. Tim sačinjavaju đaci iz doma i njihovi vršnjaci iz Trebinja. Njihov prvi nastup na olimpijadi obilježiće i učešće u humanitarnoj akciji "Božur za djecu Orahovca". Oni su kupovinom majica sa motivom crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Orahovcu i božurom podržali izgradnju fiskulturne sale u Orahovcu gdje živi oko 300 Srba. 

IMG_20210719_46533.jpg

U slučaju kiše mečevi će se igrati u Sportskoj dvorani, a uporedo za seniorskom, igraće se i utakmice na omladinskoj Olimpijadi u uzrastu pretpionira, pionira i kadeta.

Organizator Olimpijade u malom fudbalu je "Trebinjesport".