Akva park grad sunca trebinje8.jpg

Još jedna odlična sezona za trebinjski Grad Sunca koji je zahvaljujući raznovrsnim i kvalitetnim sadržajima uspio da se nametne kao omiljena turistička destinacija brojnim gostima iz regiona.

Uprkos nestabilnom vremenu Akva park danas bilježi rekordan broj posjetilaca, a kroz kapije Grada Sunca do 15.00 časova je prošlo više od 2.500 ljudi. Svi nose iste utiske - sloboda, zabava, uživanje, dobar provod.

Akva park grad sunca trebinje9.jpg

Najviše su fascinirani najmlađi koji ne znaju gdje bi prije - od tobogana i spleš safarija do dino parka i igraonice...

U brojnim sadržajima i osvježenju uživaju u Gradu Sunca čitave porodice, a danas je u Trebinje stiglo nekoliko autobusa iz Mostara, Podgorice, Srbije. Svi su se stacionirali u Gradu Sunca.

Tu su danas i kamere BN telvizije koja snima Nedjeljno popodne, a u programu smo osim muzičkih i plesnih nastupa, uključenja sa Crkvine i iz centra grada vidjeli i čuli i šta poznati glumici, muzičari i sportisti kažu o gradu Dučića, platana, vina i plavog neba.

Akva park grad sunca trebinje5.jpg

U program su se uključili Vanja Grbić, Đule Van Gogh, Mijat Gaćinović...

Oni su govorili o Trebinju, a gosti Akva parka imali su jedinstvenu poruku- Ovo je idealno mjesto za odmor - Sad smo tu, i već jedva čekamo da dođemo ponovo.

Akva park grad sunca trebinje2.jpg

Akva park grad sunca trebinje4.jpg

Akva park grad sunca trebinje6.jpg

Akva park grad sunca trebinje7.jpg

Akva park grad sunca trebinje10.jpg