anica kovac.jpg

Iako je sezona malo zakasnila ipak je počela. U predivnu Villu Miriam na Ivanici odsjela je sa Anica Kovač, poznata kao prva pratilja Mis svijeta, supruga slavnog fudbalera Roberta Kovača.

Anica se prošle sedmice odmarala sa svojom porodicom na Ivanici, nažalost Robert nije bio tu jer je imao obaveza. Mir, tišina, miris hercegovačkog ljekovitog bilja, pogled na more koji vam otvara maštu i horizonte, pored luksuzno uređene Ville Mirjam sa bazenom i đakuzijem i sve što je potrebno za udoban odmor nije ni Anicu ostavilo ravnodušnom.

Priča se da Kovači "šmekaju" plac ili gotovu vilu na Ivanici

"Anica se fotografisala sa svima pa čak i sa majstorima Hercegovina puteva koji su postavljali asfalt u našem novom naselju", kaže Jovica Božić, idejni tvorac Dubrovačkih visova i BozHolidaysa.

Generalni menadžer "BiS Adriatika"-firme koja održava vile i brine o gostima BozHolidaysa Miodrag Spaić kaže da su svi očekivali utegnutu arogantnu manekenku, a desilo se nešto sasvim obrnuto obrnuto - opuštena, pričljiva, nasmijana i na prvom mjestu dobar čovjek.

Vjerovali ili ne Anica je jedno jutro sama popravila neki sitan kvar na mašini za veš. Svi smo se iznenadili. Anica nam kaže: 'Tata me kad sam bila mala učio da znam da popravim sve u kući i evo ponekat to znanje se i iskoristi'", priča Spaić.

ana kovac ivanica.jpeg

I tako turistička sezona se polako zahuktava, a na Ivanici se očekuje dolazak i nekih poznatih evropskih fudbalera  i jedna od princeza iz porodice Karađorđevića. Njihova imena za sada su tajna. Dok njih čekaju na Ivanici u vilama većinom borave Nijemci, Englezi, Belgijanci i domaća dijaspora.

image4.jpeg