Novi igraci fk leotar.jpg

U Police su za sada došla četiri nova igrača i to Lazar Nikolić, David Čolić, Vladimir Arsić i Dejan Bosančić. Sva četvorica su u konkurenciji za prvo kolo Premijer lige BiH i gostovanje Leotara u Bijeljini.

Lazar Nikolić već je 15 dana u gradu na Trebišnjici. Igrao je u FK "Krupa" na poziciji polušpica i po krilu.

"Radimo naporno i pripremamo se za prvu utakmicu i nadamo se dobrom rezultatu. Dobro sam primljen od mojih novih saigrača i sarađivao sam sa trenerom Krunićem. Daću sve od sebe da Leotar pokaže da mu je mjesto u Premijer ligi", rekao je Nikolić.

Vladimir Arsić je naglasio da je ekipa podmlađena i da ima dosta igrača koji su željni dokazivanja. On igra u odbrani, a došao je iz FK "Krupa".

"I ja sam jedan od mlađih i došao sam da izborim mjesto među prvih jedanaest. 'Šef' me trenirao u Borcu i upoznat sam sa njegovim radom i prilagodio sam se. Trebinje je prelijep grad i još se privikavam", skroman je Arsić.

Dejan Bosančić je došao iz FK "Borac" iz Banjaluke. Još uvijek se privikava na jug Hercegovine. Igra na poziciji zadnjeg veznog.
"Momci su me fantastično prihvatili. Krunić me trenirao u FK 'Željezničar Sport tim' tri godine, a u Borcu jednu godinu. Došao sam da mu pomognem, ali i on meni. Opstanak je cilj", kategoričan je Bosančić.

David Čolić je došao iz FK "Željezničar Sport tim" iz Banjaluke i igra u veznom redu.

"Što se tiče treninga veoma sam zadovoljan i došao sam ovdje da svojim igrama i zalaganjem pomognem Leotaru. Momci su odlični kao i trener sa kojim sam radio u Banjaluci", poručio je Čolić.