Stadion u policama nove stolice2.jpg

Radnici "Trebinjesporta" počeli su sa postavljanjem 4.500 stolica na trebinjskom fudbalskom hramu, koje su obezbijeđene kroz međunarodni projekat u potpunosti besplatno.

Stolice su u Trebinje došle iz Španije od proizvođača "Euro Seating International", čije se stolice nalaze na stadionima u Madridu, Bilbau, Sevilji, Atini, Genku, Mariboru, Čileu, Meksiku, Kataru, UAE...

Radi se o stolicama visokog kvaliteta, koje su otpornije na loše vremenske uslove.

Direktor Trebinjesporta Milan Janković je rekao da će osim postavljanja stolica do prve premijerligaške utakmice u Trebinju biti izvršena i sanacija tribina iznad svlačionica, kako bi se riješio problem prokišnjavanja, te će biti asfaltiran trotoara do istočne tribine, proširena novinarska loža i drugi brojni drugi sitni radovi.

Po njegovim riječima, vrhunac svega će biti postavljanje reflektora, koje se očekuje u martu 2022. godine.

Stadion u policama nove stolice1.jpg

Najzaslužniji što će stadion u Policame zasijati u novom ruhu su navijači beogradskih vječitih rivala. Naime, udruženja navijača Partizana i Crvene zvezde iz našeg grada, zajedno sa bivšim direktorom "Centra za socijalni rad" Aleksandrom Koprivicom i "Forumom mladih" iz Trebinja su pokrenuli projekat i svome gradu i klubu obezbijedili novih stadionskih stolica.

Podsjećamo, prethodni put nove stolice su postavljene 2003. godine u sklopu renoviranja stadiona kako bi ispunio uslove za odigravanje kvalifikacije za Ligu šampiona.