Karavan crvena zvezda trebinje2.jpg

Karavan FK "Crvena zvezda" kroz Republiku Srpsku i Srbiju počeo je danas iz Dučićeve ulice. Više od četiri časa crveno-bijeli navijači i zainteresovani posjetioci fotografisali su se sa peharima Lige šampiona, Super lige i Kupa Srbije, a klub iz Beograda dobio je preko 100 novih članova.

Predsjednik udruženja navijača Crvena zvezde u Trebinju Branislav Rupar naglasio je da je njihovom udruženju čast što karavan kreće iz najjužnijeg grada Republike Srpske. "

"Na tome smo zahvalni klubu. Klub je prepoznao naš odziv što se tiče odlazaka na utakmice, članstvom nas Trebinjaca i odlučili su da karavan krene odavde. Karavan je zamišljen kao druženje navijača. Ljudi se fotografišu sa peharima, slušamo i pjevamo zvezdine pjesme i pokazujemo našu ljubav prema crveno-bijeloj boji", istakao je Rupar.

Karavan crvena zvezda trebinje1.jpg

Jedan od najstarijih članova Delija u gradu podno Leotara je Milenko Rupar, koji je 1937. godište (Branislavov otac) koji kaže da voli Zvezdu od svoje mladosti.

"Žestoki sam zvezdaš i pratim TV Zvezda non-stop. Gledam svoju omiljenu televiziju i želim da znam svaki detalj vezan za moju ljubav. Pratio sam Zvezdu širom bivše Jugoslavije i kilometri za mene nisu nikad predstavljali problem", kategoričan je stariji Rupar.

Na kraju su navijači Crvene zvezde napravili bakljadu. Sutra karavan nastavlja za Višegrad.

Karavan crvena zvezda trebinje3.jpg