luksuzne vile ivanica (11).jpg

"LJETUJTE NA IVANICI I UŽIVAJTE U HERCEGOVINI"

Lokacija i luksuz koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim

More na dlanu, a Dubrovnik u podnožju

Piše: Jovica BOŽIĆ

Donošenje novih mjera Savjeta ministara BiH o slobodi kretanja i mogućnosti ulaska stranaca u BiH sa potvrdom o vakcinaciji, dokazom o preležanom kovidu ili brzim antigenim testom, dalo je nadu svima koji žive od turizma. Turizam je ekonomska žila kucavica Hercegovine, Trebinja i naše Ivanice. Pitamo se šta se do sada čekalo, ali opet stari komentar "bolje ikad nego nikad".

Gledano sa pozicije stranih i engleskih turista, druge turističke destinacije su još uvoijek komplikovane za putovanja. Turska iako otvorena po povratku u matičnu zemlju za mnoge slijedi karantin jer je na crvenoj listi rizičnih zemalja. Grčka je pritom komplikovana za registraciju na "e-gavrment". Crna Gora jeste konkurencija, sve je slobodno, ali nešto što ne može niko da nam konkuriše su povoljne ugostiteljske cijene i vrhunski kvalitet hrane, pića i pijačna ponuda koja postaje simboli i imidž Trebinja.

U Hercegovinu dolaze i oni koji su sa DUBOKIM džepom, naša draga dijaspora i imućniji srednji stalež sa zapada, koji poštuje odnos cijena i zna šta je kvalitet.

BOZHOLIDAYS je spremno otvorio vrata svojih vila  jos 1. maja, bazeni  su napunjeni, skoro svaka vila je sa đakuzijem, uređene terase, predivna okolina sa cvijecem i ono što se ne može kupiti -  priroda koju nam je Bog dao. Pogotovo Hercegovini. Nešto što nas sve podskeća na mladost, prvu ljubav, porodicu, ognjište, otvorena srca Hercegovaca bez izuzetaka, osmijeh, ljepotu - to je ono sto malo ko nudi.

Biti lijepo dočekan u restoranu, prepoznat i domaćinski uslužen - to nema nigdje.

U svojoj pedesetoj godini po drugi put sam se zaljubio u jednu te istu ženu, moju Saru, a oboje u pogled na Župu Dubrovačku, naše vile i Hercegovinu.

luksuzne vile ivanica (8).jpg

Zato vam i ove godine nudimo luksuz koji sebi možete da priuštite.

Predstavljamo vam neke od naših vila, pa ko voli neka izvoli, mi vas čekamo sa osmijehom.

Andrea.jpg

Anna.jpg

Arc.jpg

Branko.jpg

Cruz.jpg

Fig.jpg

Goja.jpg

Layla.jpg

Leni.jpg

Lule.jpg

Miriam.jpg

Olive.jpg

Queen.jpg

Ragusa.jpg

Rock.jpg

Stone.jpg

Tamara.jpg

Violeta.jpg