restoran boho trebinje (9).jpg

Restoran kao restoran sam po sebi ne znači mnogo ako u njega nije uloženo dosta truda, ljubavi i energije. Baš takav restoran, uz sami Lušac, otvorila je trebinjska porodica Pejanović.

Smješten u naselju Tini, u hladovini drveća, sa prostranom terasom i enterijerom urađenim tako da je vođeno računa o svakom detalju, BOHO će postati vaše omiljeno mjesto za kafu ili sok, vrhunsku picu ili neke druge italijanske specijalitete već nakon prve posjete.

restoran boho trebinje (2).jpg

Godinama unazad su osmišljavali ono što se danas zove BOHO – moderan restoran kakav je Trebinju nedostajao uz vrhunsku kuhinju najboljih majstora italijanskih specijaliteta.

restoran boho trebinje (11).jpg

Kada se cijela porodica uključi u prvobitnu ideju, a pritom se angažuju i najbolji u svojoj struci - rezultat je neminovan. Onda je BOHO mjesto koje živi, u kome uživate i gdje na miru sa svojim prijateljima ili porodicom provodite samo vama drage trenutke.

Pazili su na svaki detalj, koji, otkrivaju nam – ima svoju priču i simboliku, baš kao i što i sam BOHO ima, jer kako bi se drugačije moglo spojiti moderno i vrhunsko.

restoran boho trebinje (5).jpg

„Meni je rezultat zajedničke vizije i prijedloga vrhunskog šefa. Zato je BOHO specifičan i jedinstven u gradu. Željeli smo da budemo drugačiji, a da zadržimo ono najvažnije – uslugu koja se pamti i klvalitet o kome se govori“, navode Pejanovići.

restoran boho trebinje (6).jpg

Ako se još uvijek dvoumite onda već sutra posjetite BOHO. Osjetite nešto drugačije, bolje i ljepše. Dovedite svoje drage ljude, prijatelje, goste – i više neće razmišljati gdje naredni put da odete. BOHO će biti vaš izbor svakog narednog puta.

Čekamo vas! Dobro došli!

restoran boho trebinje (12).jpg

restoran boho trebinje (10).jpg

restoran boho trebinje (8).jpg

restoran boho trebinje (3).jpg

boho cjenovnik 1.png