curic janjetovic.JPG

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić razgovarao je danas sa načelnikom Opštine Kostajnica Nikolom Janjetovićem, koji se tom prilikom našem Gradu, službama zaštite i spasavanja i svim građanima zahvalio na svesrdnoj podršci u saniranju posljedica zemljotresa koji je pogodio to mjesto krajem prošle godine.

Ćurić je istakao da je Grad Trebinje obezbijedio finansijsku podršku od 15.000 KM i tokom praznika u Kostajnicu poslao operativni tim ljudi iz gradskih službi za zaštitu i spasavanje.

„To je bio naš simbolični znak solidarnosti sa građanima Kostajnice. Trebinje je uvijek tu da pomogne posebno u ovakvim situacijama“, kazao je Ćurić.
On je načelniku Kostajnice uručio Zvaničnu monografiju Grada Trebinja, koja će tek biti predstavljena široj javnosti.

Načelnik Opštine Kostajnica Nikola Janjetović uručio je zahvalnice gradonačelniku Ćuriću i predstavniku službi zaštite i spasavanja Nemanji Sorajiću.

„Jedno veliko hvala svima u Trebinju“, poručio je Janjetović.

On je istakao da nikada ne bi volio da mora da šalje pomoć koju je Trebinje uputilo Kostajnici bilo kom mjestu u zemlji, jer je zemljotres jedno veoma neprijatno iskustvo koje stvara strah i paniku kod građana te uzrokuje veliku materijalnu štetu.