Fk leotar.jpg

U ranim jutarnjim satima u Trebinje je stigao pobjednik Kupa Republike Srpske FK "Leotar". Iako su igrači bili umorni nakon dugog puta i teške utakmice na njihovim licima vidjela se sreća, zadovoljstvo i osmijeh.

Tako je i nastala prva zajednička fotografija sa peharom Kupa u našem gradu, a tu su bili i vozači koji su odvezli autsajdere, a vratili osvajače Kupa Republike Srpske.

Cijela ekspedicija se zahvalila vozačima na ljubaznosti, ugodnoj vožnji tokom putovanja jer su i oni dali veliki doprinos u osvajanju Kupa.

Nakon 17 godina tim it Polica donio je pehar Kupa u najjužniji grad Republike Srpske, a u Prvoj ligi RS Leotar je ostvarii drugo mjesto. Ovogodišnji rezultati su stvarno za respekt.

Trener Oleg Ćurić sijao je od zadovoljstva i naglasio je da je njegova ekipa uradila više nego su očekivali jer je Krupa imala ulogu favorita.

"Odigrali smo taktički dobru utakmicu i ovo je veliki uspjeh Leotara koji je u posljednjih nekoliko godina posrnuo. Sad se Leo polako vraća na stare staze uspjeha. Dva puta sam kao igrač osvajao pehar Leotara 2002 i 2004. godine, ali mi je ovo sigurno draže znajući u kakvom se situaciji nalazi klub posljednjih godina", kazao je Ćurić.

On je rekao da su što se tiče igrača uradi sve što je bilo do njih, a da je ljudima u klubu i u Gradu da pomognu klubu da se vrati na stare staze.

Kapiten i njegov zamjenik Anel Ramić i Srđan Andrić sijali su od sreće. Oni su predvodili ekipu u ovoj sezoni koja je podsjetila na najljepše dane trebinjskog fudbala, a ističu da su uvijek vjerovali u ekipu jer ih je vezivalo zajedništvo.