Skola gorica ucionica1.jpg

У срцима свакога од нас остала је школа коју смо похађали и одакле смо понијели најљепше успомене. Управо то је и разлог којим се водио Душко Пантовић и са својим колегама из компаније Динецо поклонио комплетно опремљену учионицу Основној школи „Свети Василије Острошки“ у Требињу.

Од реновирања подова, кречења, замјене врата и прозора, па до оног што најбоље раде – пројектовање, израда и монтажа намјештаја довели су нас данас до овако предивног призора каквим се треба поносити.

„Не могу сакрити да сам одушевљен овим гестом. Ово је примјер како треба да се понаша једна друштвено-одговорна и успјешна компанија“, поручио је Милорад Надаждин, директор Основне школе „Свети Василије Острошки“ у Требињу.

Наводи да је ово вјетар у леђа, који ће их водити до коначног циља, а то је комплетно реновирање школе, и Пантовић је обећао помоћ у свим даљим радовима.

Skola gorica ucionica2.jpg

„У вријеме када смо покренули много инвестиција, као што је нови погон за производњу намјештаја, сматрамо да је ипак ова учионица једна од најбољих инвестиција јер улагање у дјецу је улагање у будућност“, навео је Душко Пантовић, власник компаније Динецо д.о.о. Требиње.

Директор школе Милорад Надаждин захвалност је исказао и кроз поклон у виду умјетничке слике са мотивима Требиња.

На крају, Надаждин је искористио ову прилику да позове и остале привреднике и јавне установе да слиједе позитиван примјер господина Пантовића и компаније Динецо.

Ученици и учитељице који су посјетили учионицу нису крили своје одушевљење.

Skola gorica ucionica3.jpg