i ovog ljeta trebinje te ceka.jpg

Trebinjska Turistička organizacija pokrenula je promotivnu kampanju sa sloganom: „I ovog ljeta – TREBINJE TE ČEKA” uz “haštag” #gotrebinje, #ljetujutrebijnu i #sviutrebinje

Kampanja ima za cilj promociju turističke ponude Trebinja na regionalnom turističkom tržištu, a poseban fokus biće stavljen na tržišta Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i BiH.

"U tu svrhu kreirano je više multimedijalnih sadržaja kojim će se putem digitalnih kanala komunikacije direktno doći do većine potencijalnih turista, a poseban osvrt biće stavljen na reklamiranje putem društvenih mreža i ostalih internet kanala i medija", kažu u Turističkoj organizaciji.

Navode da su s ciljem boljeg pozicioniranja Trebinja na tržištu tokom naredna dva mjeseca izrađeni i zakupljeni reklamni bilbordi, „siti lajtovi“, displeji i platforme te ostale oglasne površine u većim gradovima Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i BiH.

Posebno zanimljiv dio kampanje odnosi se na kreirane promotivne video spotove u okviru kojih se potencijalnim gostima turistička ponuda Trebinja prezentuje tipski i segmentirano i to:

 
 
 

Navedeni promo spotovi će pored internet promocije u svrhu reklamiranja biti plasirani na komercijalne TV stanice u gore navedene države. Kampanjom je predviđeno više aktivnosti vezanih za medijska predstavljanja, promocije i prezentacije na ciljanim tržištima, ali i organizacija studijskih posjeta novinara iz zemalja okruženja te snimanja putopisnih emisija i serijala.

Kampanja je kreirana u saradnji sa kompanijom „KONTEENT MEDIA“ iz Banjaluke, a planirano je da traje do kraja ljetnje turističke sezone.