luka petrovic gradonacelnik trebinja.jpg

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a  Trebinje Luka Petrović danas je najoštrije osudio prijetnje i vrijeđanje narodnog poslanika Nebojše Vukanovića upućenog predsjednicima Osnovnog i Okružnog suda Bojana Stevića i Milana Bosića i tužiocima u Trebinju, ocijenivši da je u pitanju Vukanovićev “šou program”, kako bi se dodvorio ostatku opozicione koalicije.

Petrović je zapitao otkud pravo Vukanoviću da uhodi ljude, proziva ih i maltretira.

“Ovo nije prvi nedopustivi ispad Vukanovića koji, kada god se osjeti ugroženo i izgubi poene u očima javnosti i koalicionih partnera, pribjegava šou programu”,  istakao je Petrović.

Cilj mu je da  povrati izgubljeni rejting i autoritet u političkom smislu.

"Nekoliko puta je do sada zapomagao iz Trebinja, ali ga njegovi partneri i prijatelji nisu čuli, zato je danas bio toliko glasan. Nedostatak publiciteta i gubitnički put prema narednim izborima sve više prave nervozu samozvanom borcu za pravdu i red. Dnašnjim ponašanjem želio je da se nekome dodvori kako bi na sljedećim izborima obezbijedio neku poziciju jer sam nema nikakve šanse", ocjenjuje Petrović.

Predsjednik SNSD-a smatra da od Vukanovićevih ispada cijelo Trebinje trpi štetu jer grad predstavlja u najgorem svjetlu.

"Odbacujemo da budemo kao on, odbacujemo jezik vrijeđanja, napade na pravosudne institucije, policiju, neistomišljenike", naglasio je Petrović.