Herclab test korona.jpg

Poštovani sugrađani/ke, HERCEGOVCI/KE, osim toga što radimo SVE laboratorijske analize i što smo najjeftiniji u regionu, u laboratoriji HERLAB od danas možete uraditi testove:

SARS-CoV-2 antigen test

Preporučuje se uraditi 1-3 dana prije pojave prvih simptoma bolesti, kao i u toku prvih 5-7 dana oboljenja. Uzorak za ovu analizu je bris iz nazofarinksa. Rezultat bude gotov za nekoliko sati.

PRIHVAĆEN OD STRANE EU!

Cijena 25KM

SARS-CoV-2 IgG antitijela na Spajk protein:

- Procjenu imunološkog statusa osoba koje su primile vakcinu čiji je zaštitini efekat zasnovan na produkciji antitijela na receptor vezujući domen S1 subjedinice Spajk (spike) proteina.- Procjenu imunološkog statusa osoba koje su preležale infekciju izazvanu virusom SARS-CoV-2

Cijena 35KM

CRP

C reaktivni protein je protein koji se u organizmu stvara u infekcijama i zapaljenjskim stanjima, kao i poslije operacija ili trauma.

Rezultat gotov za nekoliko sati.

Cijena 10 KM

D-Dimer

određuje osobama kod kojih se sumnja da imaju tromboze (duboku vensku trombozu, plućnu emboliju, diseminovanu intravaskularnu koagulaciju) ili stanja koja mogu da dovedu do njih, kao i u praćenju terapije tromboza.

Rezultat gotov za par sati.

Cijena 30KM

Za sve dodatne informacije pozovite nas na broj telefona 066/201 508, kontaktirajte preko e-maila herclabtb@mail.com ili nas posjetite u ulici Luke Ćelovića 9, Trebinje.

UVIJEK UZ VAS I ZA VAS!

Vaš HERCLAB