Maturanti muzicka skola.jpg

Đak generacije Muzičke škole je Anja Riđešić koja se sa ostalim maturantima - Anastasijom Fimić, Isidorom Kojović, Anom Kovač, Nevenom Čurćić, Mitrom Karadeglićem i Simeonom Mučibabićem, okupili ispred svoje škole da se zajednički fotografišu, podsjete na najljepše trenutke u svom školovanju i da na taj način se oproste od ove ustanove.

Prema riječima direktora Muzičke škole Dušanke Babić, ovo je deveta generacija maturanata na koju su profesori ponosni jer je od sedam maturanata pet odlično. 

"U ovoj školskoj godini mi smo učestvovali na onlajn takmičenjima u Sjevernoj Makedoniji, Španiji, Bugarskoj, Estoniji, Srbiji i na republičkim takmičenjima. Učenici su osvojili 17 prvih nagrada, 10 drugih i jednu treću nagradu", naglasila je Babić.

Anja Riđešić je istakla da su ove četiri godine bile prelijepe i da su iza nje ostali mnogobrojni sati provedeni u vježbanju, ali se sve na kraju isplatilo.

"Presrećna sam i radosna kad vidim da se trud isplatio i ovo je još jedan vjetar u leđa da nastavim da se bavim onim što volim", rekla je Riđešić.