restoran kuhinjica trebinje (1).jpg

U samom srcu Trebinja otvoren je novi restoran - Kuhinjica. Smješten je u najljepšoj gradskoj ulici posvećenoj pjesniku Jovanu Dučiću. Upravo tu su Trebinjac Zoran-Gega Knežević i njegova supruga Slađana pokrenuli ono na šta su ih prijatelji godinama nagovarali - sopstveni restoran sa probranim i drugačijim menijem.

Gega je već godinama kuvar i uz to i najbolji majstor "čizkejka" ne samo u gradu, nego i dosta šire - bar tako kažu oni koji su ga probali. Njegovo dugogodišnje iskustvo pretvorio je u "Kuhinjicu" na samom korzou, koja će zasigurno postati omiljeno mjesto za doručak, ručak ili večeru uz probrano vino trebinjske vinarije "Anđelić".

restoran kuhinjica trebinje (4).jpg

Osim menija, atmosfera među zidovima kamenih kuća, u maloj uličici na korzou, podsjeća na mediteransku atmosferu, a kada se tome doda i vrhunska usluga - onda je "Kuhinjica" ono što je Trebinju nedostajalo na njegovoj karti vrhunske gastronomske ponude.

Na meniju su, između ostalog, paste za koje je Gega pravi majstor i to: karbonare, pasta gambori i tikvice, pasta sa piletinom i šampinjonima, te pasta sa četiri vrste sira i u gorgonzola solu. Tu su i četiri vrste bifteka i to: bifret sa grila, taljata, sa četiri vrste sira i pepe-verde.

Od glavnih jela izdvajaju se jela sa piletinom. Ali, na Gegin način. Pa vam već sada dajemo preporuku da ih probate, jer ćete se sigurno ponovo vratiti i dati preporuku svojim prijateljima da učine isto.

Na dobro poznatoj adresi, Kuhinjica je počela sa radom. Posjetite je već danas i uvjerite se u ono što su drugi probali, a što je djelo vrhunskog kuvara.

kuhinjica-meni2.jpg

restoran kuhinjica trebinje (3).jpg

restoran kuhinjica trebinje (2).jpg

kuhinjica-meni1.jpg