luka-petrovic-1.jpg

Predsjednik Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini Grada Trebinja Luka Petrović rekao je danas da je nedopustivo i za svaku osudu nanošenje teških tjelesnih povreda Trebinjcu Marku Dučiću od strane policijskih službenika Policijske uprave Trebinje.

Petrović je istakao da je na današnjoj sjednici Skupštine Grada postavio pitanje Policijskoj upravi Trebinje - da li su primili predstavku Marka Dučića zbog nanošenja teških tjelesnih povreda od strane pojedinih policijskih službenika?

"Očekujem da se ispitaju svi navodi koji su izneseni u medijima. Ono što smo vidjeli i čuli je nedopustivo i za svaku je osudu!", naveo je Petrović u objavi na svojoj Fejsbuk stranici, na kojoj je podijelio i fotografiju sa povredama koje su nanete Marku Dučiću.

Nanošenje teških tjelesnih povreda Marku Dučiću na Vaskrs veče 2. maja bila je danas i tema na Skupštini Grada, a odbornici koji su je komentarisali osudili su ovakvo ponašanje policijskih službenika.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić je, takođe, osudio ovakvo ponašanje pojedinih policijskih službenika prilikom obraćanja na Skupštini Grada.

Marko Dučić je ugledni džudista, sportski pedagog i borac prve kategorije Vojske Republike Srpske.