Boks.jpg

U trećem kolu Prve lige Republike Srpske članovi Kik boks i boks kluba "Leotar" su u Bijeljini ostvarili dobre rezultate. Zlatko Selimović je pobijedio, Vasilisa Spahić jevboksovala neriješeno, a Sergej Selimović je izgubio odlukom sudija.

Zlatko Selimović je pobijedio sa 2:0. člana BK "Radnik" Daša Simeunovića. Protivnik Vasilise Spahić bila je član BK "Kum" iz Bratunca Dunja Vukšić koja se sprema za Evropsko prvenstvo za 2005 i 2006. godište. Vasilisa se odlično borila i možda bila bolja, ali sudije su odlučile da bude neriješeno.

Sergej Selimović je izgubio od člana BK "Sveti Georgije" iz Banja Luke Stefana Todića diskutabilnom odlukom sudija.

Treba napomenuti da je Zlatko Selimović pozvan na pripreme sedam dana u Etno selo Stanišići gdje će nastupati u Regionalnoj ligi klubova (sa prostora EX-YU) za BK "Radnik" iz Bijeljine.

To je veliki uspjeh i podstrek za mlade boksere iz Trebinja, a prema riječima bokserskih stručnjaka Zlatko, Sergej i Vasilisa su veliki talenti, imaju sve predispozicije, ali treba još dosta truda i rada da opravdaju očekivanja.. Ali trud i rad nije samo pred ovim mladim bokserima jer bez podrške Grada nema ništa.