Izaberi pismo: ćirilica / latinica

Komunalno - U nedjelju hemijska zaštita platana i kestena

Komunalno trebinje.jpg

Iz "Komunalnog“ obavještavaju sugrađane da je za sutra – u nedjelju, 25. aprila, sa početkom u 6.30 časova – planirana hemijska zaštita platana i kestena.

Iz ovog preduzeća su napomenuli da  se zaštita obavlja prkanjem iz dizalice, te pozvali građane, vlasnike ugostiteljskih objekata, prodavače robe na pijaci i druge privatne poslodavce – da je neophodno da uklone svoje automobile, te stolove, tende i druge pokretne objekte ispred svojih objekata.

Kako je navedeno u obavještenju, poziv se odnosi na građane i preduzetnike koji obavljaju  djelatnost na sljedećim lokalitetima: ulica Kralja Petra I Oslobodioca, ulica Desanke Maksimović,Trg slobode (pijaca), ulica Jovana Dučića, Vuka Karadžića, Njegoševa, Cvijetni trg (oko Njegoševa spomenika), ulica Herceg Stjepana Kosače (Kod Marketa 99), Obala Luke Vukalovića, stara želježnička stanica, Mokri Dolovi, Trg Petral, ulica Cerska, istočna obilaznica i Ćatovića krak.

Hemijsko tretitanje kestena obaviće se insekticidom, pa je poziv upućen i pčelarima – da sutra ne puštaju pčele.

Šta Vi mislite o ovome?

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala trebinjelive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal trebinjelive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.




Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
50.000+
dnevnih
posjeta
1.550.000+
mjesečnih
čitanja
3.900.000+
mjesečnih
pregleda stranica
30.000+
fejsbuk
sviđanja