IMG_20210423_52268.jpg

Narodni poslanik Nebojša Vukanović napisao je danas na svom blogu da mu se nisu dopali osmijesi i prevelika srdačnost Draška Stanivukovića sa Miloradom Dodikom tokom jučerašnje posjete predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Banjaluci, kao i raniji Stanivukovićevi pozivi da sa Dodikom razgovara o budžetu Banjaluke.

Vukanović gradonačelniku Banjaluke zamjera i što na sastanak sa Dodikom i Vučićem nije pozvao najbliže saradnike poput Jelene Trivić i Ivana Begića.

IMG_20210423_52115.jpg

"Nemam nikad nikakvu saradnju sa bilo kojim čelnikom režima, nema pozdrava, nikakve saradnje, niti protokolarnog rukovanja i srdačnosti. Shvatam da se gospodin Stanivuković morao kurtoazno pozdraviti sa svim gostima, jer takav je protokol i on nije više poslanik već gradonačelnik, ali srdačnost i osmijesi su suvišni. Takođe mora uz sebe imati pouzdane i odane saradnike, a ne biti sam sa vukovima, jer se time šalje poruka pristalicama i narodu", naveo je Vukanović.

On je rekao i da je Stanivuković namjerno organizovao sastanak i doveo u neprijatnu situaciju načelnika opštine Teslić Milana Miličevića, predstavljajući sebe i njega kao najbolje kandidate za dvije funkcije, i tako na mala vrata pokušavajući da sve ostale eliminiše i dovede pred svršen čin kao što je uradio sa kandidaturom za gradonačelnika Banjaluke.

IMG_20210423_52183.jpg

"To u najmanju ruku nije korektno. Nadam se da će gospodin Stanivuković shvatiti i ovu kritiku kao dobronamjernu, da će spoznati gdje griješi i da će promijeniti svoj odnos prema ljudima koji ga podržavaju i sa kojima godinama sarađuje, i da neće, možda nespretno, nesmotreno i nenamjerno povlačiti poteze kojima će na neki način poniziti i povrijediti saborce, kao što je to uradio juče i prethodnih dana", napisao je Stanivuković.