Dineco popust namjestaj10.jpg

Trebinjska kompanija Dineco ove godine obilježava petnaest godina postojanja i uspješnog rada, pa kažu da su zato odlučili počastiti kupce popustom i drugim pogodnostima.

U aprilu Dineco nudi popust od 15% na sve komade namještaja.

Stručni tim kompanije Dineco sve zainteresovane čeka na adresi Melentija Perovića, Lučin do b.b. u Trebinju.

Dineco popust namjestaj6.jpg

„Raspoloženi smo da stvaramo novi dizajn za kuhinje, dječije i spavaće sobe, te namještaj koji poželite“, poručuju iz ove kompanije.

Još jedna pogodnost koju od nedavno nudi Dineco je kupovina na rate. Koristeći kreditnu karticu Unicredit banke najkvalitetniji namještaj možete plaćati na 24 mjesečne rate.

Kompanija Dineco sa radom je počela u aprilu 2006. godine. Od tada pa do danas mijenjala je i unapređivala svoju djelatnost, ali ono po čemu je ostala prepoznatljiva je proizvodnja najkvalitetnijih kuhinja i namještaja po želji i mjeri.

Dineco popust namjestaj11.jpg

„Godinama su se mijenjali trendovi, kvalitet, mašine za izradu namještaja, kao i potrebe tržišta. Svakim danom smo rasli, zapošljavali novu radnu snagu i trudili se da postanemo broj jedan na tržištu. Poslije 15 godina rada možemo reći da smo uspjeli, a najviše smo ponosni na povjerenje kupaca. Baš zato, odlučili smo da sve njih obradujemo popustom na najkvalitetniji namještaj“, poručuju iz ove kompanije.

Dineco popust namjestaj1.jpg

Dineco popust namjestaj3.jpg

Dineco popust namjestaj4.jpg

Dineco popust namjestaj5.jpg

Dineco popust namjestaj7.jpg

Dineco popust namjestaj8.jpg

Dineco popust namjestaj9.jpg