zlatara ribic trebinje (13).jpg

Ako je neko u Trebinju postao gradski sinonim usluge, ljubaznosti i kvaliteta onda se to sigurno može pripisati Draganu Ribiću, vlasniku zlatare "Ribić", koja je već 25 godina najčešći izbor Trebinjaca kada treba da kupe nakit ili sat.

Pitanje se ne postavlja - jer je "Ribić" tokom godina svog poslovanja izgradio povjerenje kod kupaca, pa i ne čudi što su mnogi u Trebinju sa oduševljenjem dočekali vijest da je Dragan otvorio dosta veću zlataru u ulici Cara Dušana 21, u zgradi pedesetdvojke.

U novoj zlatari, na čak 80 metara kvadratnih prostora, kupci sada imaju dosta veći izbor nakita, satova, naočara, te mogućnost pirsinga i bušenja ušiju.

U moderno opremljenom prostoru izloženo je više od 15 brendova satova za žene i muškarce, a među onima koje Dragan izdvaja su Fossil, Diesel, Seiko, Police, Daniel Klain, Nautica, Esprit, Lorus, Polo Trophy, Versace, Emporio Armani, Superdry.

zlatara ribic trebinje (5).jpg

zlatara ribic trebinje (4).jpg

zlatara ribic trebinje (3).jpg

Kao i što smo navikli od "Zlatare Ribić", usluga i kvalitet su zagarantovani, a cijene najbolje u gradu.

U raznovrsnoj i bogatoj ponudi izdvajaju se i brendovi brojnih naočara, za koje nam Dragan kaže da ih je birao prema interesovanjima kupaca ne samo kod nas, nego i u regionu.

"Želja mi je da otvaranjem jednog ovakvog prodajnog objekta svaki sat koji poželite možete da kupite u Trebinju, a da uz to imate istu ili bolju cijenu", priča nam Dragan Ribić, pokazujući neke od novih modela naočara koje su već izložene u njegovom novom prostoru u zgradi "pedesetdvojke".

Od brendova naočara izdvajaju se između ostalih Marc Jacobs, Tom Ford, Hugo Boss, Polaroid, Tommy Hilfiger, Guess, Moschino, Daniel Klein.

zlatara ribic trebinje (9).jpg

"Zlatara Ribić" ostaje prvi izbor u gradu i za nakit od srebra i zlata, gdje se izdvaja čuveni italijanski brend Taitù.

zlatara ribic trebinje (1).jpg

A Dragan nam otkriva da u namjeri ima i da ponudi usluge optike. Iako je planirao da to bude već od aprila zbog situacije sa pandemijom virusa korona ova usluga će biti na raspolaganju uskoro, čim se steknu uslovi za uvoz opreme iz Njemačke.

"To će takođe biti nešto novo u ponudi. Već smo izabrali veoma kvalitetnu opremu, kako bi kupac imao svu neophodnu uslugu na jednom mjestu, da ne mora da ide od jednog do drugog čovjeka", pojašnjava Dragan.

Ako još uvijek niste, ovo je odlična prilika da posjetite "Zlataru Ribić" na novootvorenoj adresi i to svakog radnog dana od 9.00 do 13.30 časova ili od 17.00 do 20.00 časova, odnosno subotom od 9.00 do 14.00 časova.

Tu su i kontakt podaci za sva eventualna pitanja i to putem telefona na broj: +38765/547-409, odnosno putem imejla: ribiconi@gmail.com.

zlatara ribic trebinje (14).jpg

zlatara ribic trebinje (7).jpg

zlatara ribic trebinje (6).jpg

zlatara ribic trebinje (2).jpg

zlatara ribic trebinje (10).jpg