bodi kombinacije (1).jpg

Bodi je nekada bio dio veša, ali danas je modni komad koji možemo da kombinujemo sa raznim autfitima. Dovoljno je da posjedujete samo nekoliko bodija u različitim bojama i dezenim i uspjećete da zasijate, na nesvakidašnji način.

Ovaj trend je relativno nov, ali mnoge modne blogerke kažu da im se dopao i da će još dugo biti popularan. Može da izgleda atraktivno i seksipilno, a možete ga uklapati sa trenerkama ili poslovnim odjelima. Pruža nevjerovatnu slobodu da izrazite svoj stil na najbolji način.

Ove sezone, nošenje elegantnog bodija je skoro pa obavezno, jer je postao komad koji će obilježiti dane proljeća i ljeta.

Bodi je prilagođen raznim tipovima građe i više nije rezervisan samo za mršavice ili za žene sa malim grudima. Više nije ni samo pamučni (iako je pamučni bodi mnogima i dalje omiljen), sada se pravi i od satena, i od čipke, i od drugih materijala koji se lako kombinuju sa postojećim stvarima u ormaru.

Na vama je samo da izaberete body koji vam savršeno odgovara i da uživate u kreativnim i zanimljivim stilovima.

Ono što je najbolje kod bodija jeste što možete da ga kombinujete i u svečanim, i u elegantnim prilikama. Dizajneri savjetuju da birate bodije koji su ili efektni ili krajnje jednostavni, kako biste cjelokupni autfit podigli na viši nivo.

bodi kombinacije (3).jpg

Bodi može da bude rezervisan i za udobne trenerke, idealan je za svaki dan, za putovanja, za treninge. Njegov kroj i boja odrediće i gdje ćete ga nositi.

Ako ga birate za sportsku varijantu, izaberite bodi koji je napravljen od prirodnih, prijatnih materijala, u kojima će koža moći da diše.

Bodi od likre lako ćete uklopiti uz proljećnu suknju i blejzer, i bićete fantastično obučeni za ljubavni sastanak ili za šetnju po gradu.

bodi kombinacije (4).jpg

Bodi ćete definitivno najlakše kombinovati sa farmerkama i pantalonama sa visokim strukom, ali oni se sjajno slažu i sa suknjama i odijelima - izbor je širok.

Preko bodija možete obući kardigan, košulju, kožnu jaknu ili blejzer i vaša modna kombinacija postaje potpuna i svakako neće proći nezapaženo.

bodi kombinacije (2).jpg