IMG_20210403_16483.jpg

Delegacija Grada Trebinja je svoju dvodnevnu posjetu Vojvodini i kompaniji Svislajon iskoristila i da posjeti Udruženje Hercegovaca i prijatelja Hercegovine u Srbiji, koje okuplja veliki broj ljudi iz Vršca i okoline koji su porijeklom sa prostora Hercegovine.

Predsjednik Udruženja Božidar Pašajlić i članovi su bili prijatno iznenađeni i zadovoljni posjetom delegacije Grada Trebinja i predstavnika kompanije Svislajon.

U srdačnoj i bratskoj atmosferi gosti iz Trebinja su bili upoznati sa aktivnostima Udruženja i rezultatima rada. Iskazali su radost i zahvalnost što nastavljaju da njegujemo veze sa zavičajem i što su mala ali važna spona između dva bratska grada, Trebinja i Vršca.

IMG_20210403_16603.jpg

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić je predsjedniku Udruženja poklonio zvaničnu monografiju Grada Trebinja sa posvetom i knjigu Dučićev vijenac.

U delegaciji iz Trebinja bili su i generalni direktor ERS-a Luka Petrović, načelnik gradskog Odjeljenja za turizam, poljoprivredu i preduzetništvo Bojan Vučurević i potpredsjednik kompanije Svislajon Željko Vlahović.