Vjezba stit5.jpg

Na Plaketi zaštite i spasavanja koju je Mozzart dobio od Grada Trebinja ispisano je da je ova kompanija pokazala izuzetnu humanost i pružila materijalnu, tehničku i drugu pomoć. Trebinjci nisu zaboravili na veliku podršku regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću tokom epidemije, a pogotovo im je u srcu ostala donacija od 15.000 maraka Bolnici i Centru za socijalni rad koju su predstavnici Mozzarta zajedno uručili sa najboljom odbojkašicom Evrope Tijanom Bošković.

- Izuzetno nam je bilo drago što su se u pomoć gradu Trebinju uključile i privatne kompanije, što su bili odgovorni. Velika finansijska sredstava su prikupljena u trenucima kada nam je bilo i te kako potrebno. Veliko hvala kompaniji Mozzart na solidarnosti koju su pokazali u periodu kada nam je bilo veoma teško - kaže gradonačelnik Trebinja, Mirko Ćurić.

mozzart-i-tijana-boskovic-donirali-sredstva-bolnici-i-gradanima-u-trebinju.jpg

voce Trebinje.jpg

Javna zahvalnica Mozzartu je uručena na manifestaciji „Centralna vježba zaštite i spasavanja u Republici Srspkoj- Štit 2021“, koju ovaj grad tradicionalno organizuje povodom 1. marta, Svjetskog dana civilne zaštite. Priznanja za nesebičnu pomoć u borbi protiv korona virusa, između ostalih, dobili su i lokalni Dom zdravlja, Bolnica, policijska stanica, civilna zaštita, vatrogasci i brojni drugi humani pojedinci.

Mozzart se tako našao rame uz rame sa svim onima koji su pružili podršku stanovnicima Trebinja kada im je bilo teško.

- Veliko nam zadovoljstvo što smo primili javnu zahvalnicu od grada Trebinje. Čast nam je što su prepoznali naš trud i zalaganje s ciljem da im pomognemo u prevazilaženju teških trenutaka tokom epidemije. Ova plaketa nam je dodatni podsticaj za dalje, da nastavimo da pomažemo lokalnim zajednicama kroz društveno- odgovorni rad naše kompanije - kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta, Selma Salkanović.

Trebinje donacija CZSR.jpg

Trebinje nije jedina lokalna zajednica kojoj je Mozzart pomogao tokom prošle godine u prevazilaženju korona krize. Pomoć su uputili brojnim domovima zdravlja, bolnicama, kliničkim centrima i centrima za socijalni rad u gradovima i opštinama širom Bosne i Hercegovine. Kroz novčane donacije i pakete pomoći za borbu protiv korone ukupno su donirali 165.000 maraka.