Fk leotar pojacanja.jpg

U proljećnom dijelu prvenstva Prve lige Republike Srpske FK "Leotar" će nastupati sa starim, ali i novim imenima. Dosta je bilo neizvjesnosti oko Danila Šipovca, ali se on prije nekoliko dana priključio trebinjskom prvoligašu.

Najbolji strijelac Leotara u jesenjem dijelu prvenstva dosadašnji dio priprema proveo je sa FK "Krupa" i ne krije zadovoljstvo što se vratio u Police.

"Nastavljam gdje sam stao - osam golova u prvom dijelu i nadam se da će ih biti još. Stalno sam bio u kontaktu sa stručnim štabom i neće biti problema", rekao je Šipovac.

Iz Krupe je došao još jedan igrač na pozajmicu, a to je Emanullah Blažević. Poznavaoci fudbala se sjećaju da je ovaj 22. godišnji fudbaler postigao jesenas gol Leotaru u 1/16 finala Kupa BiH u Trebinju.

Prema njegovim riječima potrudiće se da svojim dobrim igrama pomogne Leotaru u postizanju što boljeg rezultata.

"Momci su me dobro prihvatili i nadam se da ću to vratiti svojim dobrim igrama u polusezoni. Za mladog igrača bitno je da što više igra", kazao je Blažević.

Novi špic je i Drago Maksimović koji je igrao u FK "TJ Dvur Kralove nad Labem" u Češkoj. Ovaj 24. godišnji fudbaler došao je sa željom da pomogne Leotaru i pokaže šta zna.

"Ovo je moj prvi dolazak u Trebinje koji je prelijep grad, a momci su me odlično prihvatili. Drago mi je što sam došao i nadam se da će Leotar ostvariti dobar plasman", istakao je Maksimović.

Iz FK "Borac" na pozajmicu je došao Vuk Slobodan Vujmilović koji igra u veznom redu. Član je juniorske (U-19) reprezentcije Republike Srpske.