radnik bijeljina trebinje pripreme.JPG

Član Premijer lige BiH FK "Radnik" iz Bijeljine završio je desetodnevne pripreme na jugu Hercegovine.

Trener Bijeljinaca Darko Nestorović imao je samo riječi hvale na dobrodošlici i gostoprimstvu porodice Aćimović, ljudima u Bileći koji su im omogućili da treniraju na njihovom stadionu te nadležnim iz Sportske dvorane "Miloš Mrdić" gdje su na raspolaganju imali teretanu.

"Hercegovci su nas primili dobro iz sveg srca i otvorene duše. Mogu reći da su pravi domaćini. Nadam se da će se ovdje izgraditi tereni gdje će ekipe dolaziti na pripreme. Zašto bi mi išli negdje drugo kada imamo naše Trebinje. Nakon izgradnje terena u Gradu sunca i u Trebinju ovo će biti destinacija mnogih ekipa i to će biti dobro za turizam i za Leotar", naveo je Nestorović.

Iako su ih i u Trebinju pratili kiša i snijeg, odradili su sve ono što su predvidjeli planom, a odigrali su i jednu prijateljsku utakmicu protiv "Leotara".

Nakon 19. kola Radnik se nalazi na 10. mjestu sa 15 bodova ispred dva kluba koja imaju po 13. Ispred njih se nalazi Mladost sa 19 i Sloboda sa 22 boda. Ekipa Radnika će se boriti za opstanak u Premijer ligi, a Nestorović je istakao da se ništa neće znati sve do posljednjeg kola najelitnijeg fudbalskog takmičenja u BiH.

"Sve ekipe su se pojačale i biće interesantno do posljednjeg sučevog zvižduka ko će ići u niži rang. Svi će težiti da ostanu u Premijer ligi. Utakmice će pokazati da li smo jači ili slabiji u odnosu na jesenji dio, ali imamo solidan igrački kadar i teško će biti svakom premijerligašu da igra protiv nas. Naša će deviza biti pobjeda i kod kuće i na strani", rekao je Nestorović.