Fk leotar tim.jpg

U četvrtoj pripremnoj utakmici pred nastavak prvenstva u Prvoj ligi Republike Srpske u Policama je FK "Leotar" poražen od FK "Radnika" iz Bijeljine 0:1 (0:1).

Bijeljinci su zasluženo pobijedili i vidjela se razlika u kvaliteti između dva protivnika.

Viđena su dva različita poluvremena. Za razliku od prvog poluvremena kada su Bijeljinci bili daleko bolji i imali nekoliko šansi za golove, tokom drugog poluvremena domaćin je bio dosta agresivniji.

Jedini gol viđen je u 14. minutu kada je u domaćem šesnaestercu rukom igrao Đurić. Sudija Popović je pokazao na bijelu tačku, a siguran realizator bio je Mahir Karić.

U drugih 45. minuta gosti su imali dvije-tri prilike za gol, ali nisu uspjeli da te šanse pretvore u golove.

Nakon utakmice trener Oleg Ćurić je rekao da su njegovi igrači u prvom poluvremenu bili slabo pokretljivi i niu mogli da zadrže loptu u svom posjedu.

"Drugo poluvrijeme je bilo drugačije sa sasvim izmijenjenim sastavom i vršili smo pritisak. Žao mi je što nismo dali gol, a daleko smo od realizacije. Idemo dalje", istakao je Ćurić.

Do početka prvenstva Trebinjci će odigrati još dvije utakmice. Utakmicu je sudio Dragiša Popović, a pomoćnici Aleksić i Gojković.

FK "Leotar": Vukanović, Paranos, Mićunović, A. Đurić, Prebiračević, Andrić, Šešelj, Zečević, Kolak, N. Medan, Jelić. Trener: Oleg Ćurić. Još su igrali: Perišić, Ateljević, Polić, Skulić, Aćimović, A. Spaić, A. Medan, Milić, Ristić.

FK "Radnik": Bilobrk, Vasić, Novaković, Simonović, Popara, Filipović, Gogić, Milenković, Vušurović, Huseinbašić, Karić. Trener; Još su igrali: Kozić, Hodžić, Motika, Šukilović, Zupur, Jelić, Janjić, Šubert, Jović, Nikić, Savinović, V. Đurić, Lazić.