Policija srpske.jpg

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 9. februara 2021. godine izvršili pretrese kuće i pomoćnih prostorija, kao i putničkih automobila koje koriste lica inicijala M.Z. i Ž.V., a za koje postoji osnov sumnje da su počinili krivično djelo „Protivpravno lišenje slobode“ koje je počinjeno 5. februara 2021. godine oko 23.00 časa.

Izvršenim pretresom pronađeni su i oduzeti predmeti koji mogu da posluže kao u vođenju krivičnog postupka.

Takođe, pretresom su oduzeti putnički automobili: marke „Audi“ tip „Q7“ i tip „A8“ za koje postoji osnov sumnje da su korišteni u izvršenju krivičnog djela.

Policijska uprava Trebinje je 9. februara 2021. godine Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela izvještaj o počinjenim krivičnim djelima „Protivpravno lišenje slobode “ i „Tjelesna povreda“ protiv lica inicijala M.Z. i Ž.V.

Uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju predato je i lice inicijala M.Z. dok je lice inicijala Ž.V. trenutno nedostupno organima gonjenja, a za njim je raspisana potraga od strane Policijske uprave Trebinje.

Ova lica - M. Zvijer i Ž. Vujović, poslije kraće prepirke i manjeg incidenta su u kafani oteli mladića D. Miloševića, svog sugrađanima iz Bileće, gepekovali ga i nanijeli mu tjelesne povrede.

Nasilnici su čak uživo na „Instagramu" emitovali kako se iživljavaju i tuku otetog mladića.