bolnica trebinje.jpg

Medijski radnici sa područja Trebinja vrše besplatno serološko testiranje na antitijela virusa korona u Bolnici Trebinje koje im je omogućila ova zdravstvena ustanova.

Direktor Bolnice Trebinje Nedeljko Lambeta pojašnjava da je ova zdravsvena ustanova počela sa  komercijalnim testiranjima na antitijela COVID-a koja se rade svakog radnog dana od 10 do 12 sati u prostoru glavnog bolničkog hola adaptiranom u ove namjene.

On pjašnjava das u Bolnicu već kontaktirale firme iz ovog grada zainteresovane za testiranje svojih radnika, a da je odluka menadžmenta bolnice o besplatnom testiranju medijskih radnika donesena zbog svijesti o rizicima kojim se izlažu u ovom vremenu.

"Odlučili smo da sve radnike u medijima u Trebinju besplatno testiramo na antitijela virusa korona, s obzirom na to da su u proteklom periodu bili izloženi COVID-u zbog prirode njihovog posla", rekao je Lambeta.

Svi koji žele da se testiraju na prisustvo antitijela virusa korona potrebno je da se najave pozivom u Bolnicu Trebinje.