Fk leotar .jpg

U drugoj pripremnoj utakmici pred nastavak prvenstva u Prvoj ligi Republike Srpske FK "Leotar" poražen je od FK"Olimpik" iz Sarajeva 0:2 (0:0).

Spremniji i kvalitetniji premijerligaš BiH zasluženo je pobijedio.

Tokom prvog poluvremena nije bilo šansi ni za jednu ekipu. Gosti su uputili nekolikonudaraca, ali nijedan nije ugrozio gol golmana Vukanovića.

Gosti su u drugom poluvremenu dodali gas i postigli su dva gola. Nakon dodavanja na desnoj strani u šenaesterac je ušao Imamović i doveo svoju ekipu u vođstvo od 0:1 u 56. minutu. Samo četiri minuta kasnije nakon centašuta sa desne strane najviši u skoku je Barjaktarević i to je bilo 0:2.

Do kraja utakmice bilo je još šansi, ali je ostalo 0:2.

Nakon utakmice trener Oleg Ćurić je rekao da su viđena dva različita poluvremena i ono što je traženo što se tiče trčanja, zalaganja, ispunjeno je.

"Drugo poluvrijeme u kome su igrali igrači sa manjom minutažom, a posebno oni koji su došli iz omladinske škole moraju više da pokažu ako misle da ostanu", istakao je Ćurić.

FK "Leotar": Vukanović, Paranos, Aćimović, Đurić, Ramić, Andrić, Sekulović, Zečević, Kolak, N. Medan, Mojmilović. Trener: Oleg Ćurić. Još su igrali: Ateljević, Polić, Šešelj, Vuković, Milojević, A. Medan, Begenišić, Skulić, B. Spajić,

FK "Olimpik": Kačavenda, Milović, Dujmović, Horić, Imamović, Karić, Hadžanović, Bajraktarević, Šišić, Arnautović i Mahmutović. Trener: Slavko Petrović. Igrali su još: Osmanović, Handžić, Isić, Perišić, Lekanić, Gavrić i Hadžić