snsd-trebinje.jpg

Gradski odbor SNSD-a Trebinje najoštrije je osudio “skandalozni i maliciozni pokušaj narodnog poslanika Nebojše Vukanovića da objavom teksta ‘Mirko Ćurić ustaški emigrant!?’ poistovijeti gradonačelnika Trebinja sa ustaškim ekstremistom”.

“Ovaj tekst je prevazišao sve granice i povrijedio ne samo gradonačelnika Ćurića već i imao namjeru da ukalja ugled cijele njegove porodice”, naglašava se u saopštenju iz Gradskog odbora SNSD-a Trebinje.

Iz trebinjskog SNSD-a ističu da je nedopustivo i neoprostivo da se jedna časna srpska porodica koja je iz generacije u generaciju učestvovala u svim odbrambeno-otadžbinskim ratovima, na takav način blati i to od narodnog poslanika koji bi trebalo da bude čuvar srpskih interesa i s ponosom predstavlja svoj narod.

“Zbog opasnih laži i govora mržnje koje je plasirao u tekstu pod naslovom ‘Mirko Ćurić ustaški emigrant!?’ zahtijevamo od nadležnih institucije da hitno reaguju i u skladu sa zakonskim propisima sankcionišu Nebojšu Vukanovića”, navodi se u saopštenju.