Fk leotar.jpg

U pripremnoj utakmici pred nastavak prventva Prve lige Republike Srpske u Policama je FK "Leotar" odigrao 1:1 (0:0) protiv FK "Goražda" iz istoimenog grada.

Ovo je bila prva utakmica Trebinjaca nakon 80 dana, a sedmoplasiranoj ekipi Prve lige FBiH druga tako da se vidjelo na igračima da još treba rada i mečeva.

Tokom prvih 45. minuta viđeno je nekoliko poluprilika obje strane i mreže su mirovale. U 68. Minutu gosti su kombinovali u šesnaestercu domaćina i Korjenić je desetak metara iskosa pogodio mrežu Leotara za 0:1.

Repović se u 77. minutu izborio za loptu i krenuo je sam prema golu Karačića i kada se našao oči u oči sa golmanom gostiju nije se najbolje snašao i ova velika prilika otišla je u nepovrat.

Domaćini dolaze do izjednačenja u 81. minutu preko Medana koji je iskoristio početničku grešku golmana.

Do kraja nije bilo većih uzbuđenja tako da je ova utakmica završena najrealnijim ishodom.

Nakon utakmice trener Oleg Ćurić rekao je da je za ovu fazu priprema sve u redu što se tiče zalaganja i ponašanja igrača.

"Ispoštovali su ono što od njih tražim, najavljivao sam da će dosta mlađi igrači biti prioritet ove sezone i oni se dobro uklapaju i vjerujem da će zaslužiti svoju minutažu", istakao je Ćurić.

FK "Leotar": Vukanović, Paranos, Ateljević, Đurić, Mićunović, Andrić, Sekulović, Kolak, Zečević, Aćimović, Koprivica (Ristić). Još su igrali: Perišić, Ramić, Prebiračević, Begenišić, Medan, Milić, Šešelj, Skulić, Repović. Spaić, Milojević. Trener: Oleg Ćurić.

FK "Goražde": Karačić, Velić, Islamagić, Mihajlović, Dučić, Đoković, Danilović, Tatar, Blagojević, Jazvin, Bojkić. Još su igrali: Hošo, Oković, Aljičić, Tukić, Šalaka, Haznadar, Korjenić, Mitrašinović. Trener: Dženan Hošić.