IMG_20210201_25992.jpg

DRAGE DAME,

Dođite  u Wellness & Spa centar „Galija“  u GRAD SUNCA i  iskoristite zimsku promo akciju na tretmane lica koja startuje već 1.febrauara i traje sve do kraja marta.

Uvijek birajte ljubav prema sebi. Vaše je samo da dođete, a mi ćemo učiniti sve da izađete lijepe, zadovoljne u pune samopouzdanja.

Za sve vas kreirali smo posebne zimske pakete  – TRI  tretmana PLAĆATE, dok ČETVRTI dobijate GRATIS.

Uvodni tretman u sve tretmane podmlađivanja –  Ultrazvučna špatula, ultrazvučno čišćenje lica je besplatan!

Zimski promo paketi za lice

  1. Za UNOS AKTIVNIH SUPSTANCI kao što su hijaluronska kiseina, kolagen, serumi,vitamini A,C,E, retinol ili aminokiseline  u cilju dubinske hidratacije i hranjenja kože  čime se snažno ubrzava sinteza kolagena , beauty centar „Galija“ preporučuje:

-DERMO OXY, tretman lica medicinskim kiseonikom i infuzijom kiseonika za momentalni sjaj suve, tanke i beživotne kože, za opušteno lice sa viškom kože

ili

– MEZOPORACIJU,  savremenu metodu mezoterapije bez upotrebe igala za ublažavanje bora , poboljšanje tonusa i vraćanje svježine i jedrine licu, za njegu kože sa proširenim kapilarima i crvenilom

Seriju od TRI tretmana, koji se obavljaju jednom nedeljno, plus ČETVRTI GRATIS dobićete po cijeni od  150 KM.

  1. Za UBLAŽAVANJE OŽILJAKA, za masnu kožu mladih kod koje ne dolazi do redovnog ljuštenja starih ćelija, za smanjenje proširenih pora, ali i  smanjenje staračkih pjega  u zrelijim godinama, Beauty centar Galija preporučuje:

Dijamantsku mikrodermoabraziju,  mehaničko skidanje površinskih izumrlih slojeva kože  uz  pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakuuma čime se podstiče rast novih ćelija kože u bazalnom sloju

TRI tretmana, koji se obavljaju jednom nedeljno, plus ČETVRTI GRATIS platićete ukupno 120KM.

  1. Za mlađe osobe u cilju sprečavanja prerenog starenja kože a za starije osobe za zatezanje već opuštene kože i smanjenje bora, Beauty centar Galija preporučuje:

RF lifting, radiotalasni lifting lica uz pomoć visokotehnološkog aparata koji koristi bipolarnu energiju u svrhu zagrijavanja dubljih slojeva kože , čime se podstiče stvaranje kolagena i elastina, bore popunjavaju iz unutrašnjosti , koža se zateže a podmlađene crte lica dolaze do izražaja.

Za vas smo pripremili TRI tretmana, dok ČETVRTI dobijate GRATIS, po cijeni od 120KM.

Više informacija možete dobiti na broj telefona 065-406-139

ČEKAMO VAS!

DOBRO DOŠLI!