zok leotar trebinje.JPG

U prijateljskoj utakmici pred nastavak prvenstva u Prvoj ligi Republike Srpske ŽOK "Leotar" je na domaćem parketu nakon pet setova i 130 minuta igre poražen od člana šampionata Crne Gore OK "Gimnazijalac" iz Kotora rezultatom 2:3 (18:25, 25:23, 23:25, 25:18, 14:25).

Bila je to zanimljiva utakmica u kojoj su se sastale ekipe podjednake vrijednosti. Kod domaćina je u protokolu bilo 16 igračica i sve su dobile minutažu.

Prema riječima trenera Miša Pešića i ova i utakmica prije dva dana protiv OK "Ljubinje" iskorišćene su da se djevojke (kadetkinje) uigraju za drugi krug kadetskog prvenstva u subotu.

"Naredne sedmice počinje nam prvenstvo i odigraćemo u petak i nedjelju dvije utakmice. OK 'Inova' nas je zamolila da odigramo utakmicu protiv njih jer gostuju u Bileći, a u nedjelju je redovno kolo. Ambicije su ostanak u ligi, ali ćemo se truditi da ostvarimo što prije sigurnost na tabeli tako da igramo rasterećenije, bez pritiska", istakao je Pešić.

Nakon 11.kola trebinjke se nalaze na osmom mjestu sa 14 bodova. ŽOK "Leotar": Berak, Hardomelja, M. Radović, Bakotić, Kukurić, Deretić, Milović, Kozić, A. Radović, Jeremić, Vujović, Govedarica, Vulić, Medan, Spahić, Bulajić. Trener: Mišo Pešić.