dom-zdravlja-trebinje-branka-draskovic.jpg

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić uručio je direktoru trebinjskog Doma zdravlja dr Branki Drašković odlikovanje „Medalja zasluga za narod“ koje je povodom 9. januara - Dana Republike, dodijelila predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović.

Drašković je u ime Doma zdravlja Trebinje primila ovo značajno priznanje i istakla da je ono upućeno svim zdravstenim radnicima ove ustanove koji su u proteklih nekoliko mjeseci pokazali izuzetnu profesionalnost, požrtvovanost i humanost.

„U svakom momentu bili su na raspolaganju, kako KOVID tako i svim ostalim pacijentima, a nivo zdravstvene usluge bio je na visokom nivou upravo zahvaljujući našim ljekarima i medicinskim sestrama koji nisu zakazali u ovom teškom i izazovnom periodu“, istakla je Drašković.

Odlikovanje je u Istočnom Srajaevu uručeno je juče direktorima 25 domova zdravlja u istočnom dijelu Republike Srpske.

„Ovo je veliko priznanje za cijeli zdravstveni sistem u Republici Srpskoj, jer su zdravstvene ustanove prepoznate kao neko ko je dao svoj maksimum kada je u pitanju zbrinjavanje građana u proteklom periodu. To je ujedno i podstrek svima nama da i u narednom periodu nastavimo da radimo na najbolji mogući način“, rekao je ministar Šeranić.