Rk leotar izvidjac.jpg

RK "Leotar" je u prvoj pripremnoj utakmici u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" poražen od RK "Izviđač Central Osiguranje" iz Ljubuškog 26:31( 12:17).

Gosti koji su trećeplasirani u Premijer ligi BiH imaju 23 boda prvo poluvrijeme su doblii sa pet golova razlike, a ta razlika je bila i na kraju utakmice.

Na utakmici su viđene dobre i loše stvari trebinjskog premijerligaša. Nakon utakmice trener Darko Tavrić je rekao da njegova ekipa pokušava da promijeni koncept igre jer su primorani na to odlaskom Bukve i povredom Abramovića za koga je ova sezona završena.

"Biće potrebno vrijeme da se stvari dovedu u red i u narednim utakmicama moramo se popraviti", istakao je Tavrić.

Vladimir Tomić smatra da u njegovoj ekipi ima dobrih igrača. Prvo poluvrijeme su odigrali znatno slabije, a u drugom je bilo dosta bolje, disciplinovanije u igri, a pretrčan je Izviđač.

"Dali smo im pet-šest golova iz kontri. Trener je uveo neke novine u napadu i odbrani i radimo na tome", kazao je Tomić.

Najefikasniji je bio Komnenović koji je iz sedam pokušaja postigao šest golova, a toliko puta je i Tomić savladao protivničke golmane.

Narednu utakmicu Trebinci igraju u Tivtu protiv RK "Partizan".

RK "Leotar": Savović, Veraja, Parežanin, Milojević, Ninković, Omerović, Ratković, Stojanović, Grk, V. Kovač, D. Kovač, Tomić, Ivanović, Inić, Komnenović. Trener: Darko Tavrić.