Rk leotar pripreme1.jpg

Rukometaši "Leotara" počeli su sa pripremama za nastavak prvenstva u Premijer ligi BiH. Nakon jesenjeg dijela Trebinjci se nalaze na devetom mjestu sa 15 boova, uz po sedam pobjeda i poraza i jednu neriješenu utakmicu i uz gol razliku 417:437.

Trenutno je u prvom planu poboljšanje fizičke kondicije, a rade i na tehničko-taktičkom uigravanju sa loptom, a pripremama se nisu odazvala dva igrača i to Ajdin Bukva koji je otišao iz kluba i Petar Abramović koji je otišao na operaciju.

Rk leotar pripreme2.jpg

Trener Darko Tavrić kazao je za TrebinjeLuve.info da traže pojačanja, ali da to nije pod moranje jer traže samo pravo rješenje, a ukoliko toga ne bude daće šansu mlađim igračima.

"Pripreme će se obaviti u Trebinju, a za sada su u planu tri pripremne utakmice do 13. februara kada je Kup utakmica sa RK 'Krivaja' iz Zavidovića", rekao je Tavrić.

U Trebinje se vratio nakon 17 dana rada u stručnom štabu reprezentacije Srbije koja je u tri utakmice osvojila pet bodova.

Prema njegovim riječima, novi trener reprezentacije Srbije Toni Đerona je sa sobom donio neke nove stvari koje će i on primijeniti u svom radu u Trebinju.