trebinje-grad-vazdug.jpg

Brojni Trebinjci uputili su više imejlova portalu TrebinjeLive.info da već desetak dana nemaju usluge fiksne telefonije, interneta i televizije, iako su u više navrata prijavljivali kvarove.

Kvarovi su, kako pojašnjavaju, nastali poslije jake grmljavine krajem decembra i početkom januara, ali većina njih ni dalje nije otklonjena.

Stanovnici Hrupjela kažu da koriste usluge Elta kabela, ali da njihovi pozivi i molbe da se otklone kvarovi nisu urodili plodom.

"Ovo je sramota šta se radi. To vam je kada nema konkurencije, kada jedna firma, poput M:tela pokupuje sve ostale firme i onda smo mi korisnici htjeli ne htjeli moramo da korismo ovu katastrofu od usluga", poručuje jedan stanovnik Hrupjela.

Ističe da je njegov komšija išao do Elte, koju je inače kupio m:tel, ali da su mu rekli da oni ne mogu ništa da učine.

"Meni je internet preko m:tela. Prijavio sam kvar ima deset dana dana, još nije otklonjen", navodi drugi korisnik.

Da je usluga veoma loša svjedoče i stanovnici naselja Zasad i Police, koji su takođe imali brojne probleme.

"Rekao mi je komšija da su kod njega otklonili kvar, a moja i kuća drugog komšije na 20 metara - još uvijek nemamo usluge koje plaćamo. Računi neće kasniti, ne brinite", piše nam jedan stanovnik Polica.

Inače, kako saznajemo, uslijed jake grmljavine prijavljen je veliki broj kvarova od strane korisnika Elte i M:tela, a kod brojnih naših sugrađana pregorjeli su televizori.