Mirko curic.jpg

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je da su svi radnici u Gradskoj upravi i javnim ustanovama i preduzećima grada koji su zaposleni u posljednje vrijeme zaposleni uz poštovanje svih procedura, što je vrlo lako provjerljivo.

"Na posljednjem konkursu primljena su tri pripravnika, od kojih su čak njih dvoje djeca poginulih boraca", naveo je Ćurić, odgovarajući na pitanje odbornika opozicije.

Odgovaraju na pitanje Đorđa Vučinića iz Liste za pravdu i red o uspješnosti mjera za virus korona, Ćurić je rekao da Vučinić ima najmanje pravo da postavlja to pitanje, jer je upravo on taj koji je dok su drugi ljudi poštovali mjere - uživao u noćnom životu i javno se hvalio.

On se zahvalio svim radnicima javnih ustanova i preduzećima koji učestvuju u sprovođenju epidemioloških mjera, te građanima koji iste poštuju.

Govoreći o dodijeljenoj zemlji njegovoj punici koje je zanimalo odbornike Sašu Borjana i Đorđa Vučinića, Ćurić je rekao da je putem istog javnog poziva pravo na zakup zemlje dobio i njegov partijski kolega Nebojša Milišić.

"Nemojte više da spominjete tu ženu. To je ružno šta radite. Nijedno parče zemlje nije podijeljeno gledajući partijske linije. Dokaz je i kandidat za gradonačelnika opozicije Ilija Stanković koji je takođe dobio zemlju", naveo je Ćurić.

On je istakao i da neće dozvoliti da se pravi rijaliti šou na sjednicama Skupštine.

"Imamo greške i to je normalno, ali neću da dozvolim da se ovdje pravi rijaliti", istakao je Ćurić.

Prema njegovim riječima, ponosan je na sve dobrovoljce koji su otputovali u Kostajnicu da pomognu tamošnjem narodu na saniranju štete od zemljotresa.

"Odradili su više od 200 objekata. Hvala im još jednom. Večeras se vraćaju, a ako bude potrebno  ponovo ćemo poslati pomoć u Kostajnicu", dodao je Ćurić.