dzemper haljine (1).jpg

Džemper haljine su oduvijek bile popularne, ali ove godine nam trendovi dozvoljavaju da ih kombinujemo na malo drugačiji način.

Ove haljine su tople, udobne i mogu da izgledaju veoma lijepo i u dnevnim, i u večernjim prilikama. 

U nastavku pogledajte zbog čega su džemper haljine ove zime u fokusu i kako sve možete da ih kombinujete. 

Jesen smo obilježili sa nošenjem raznobojnih džempera, a ove zime biramo džemper haljine koje se lako mogu kombinovati.

One su udobne, klasične i tople, i u njima lako možete da zablistate gdje god se pojavite. Ovakve haljine možete nositi tokom cijele sezone, ako ih kombinujete na drugačije načine. 

dzemper haljine (6).jpg

Idealno se slažu uz sve vrste čizama, i uz duge i uz kratke. One su same po sebi dovoljne i ne morate da pazite koji ćete im modni komad dodati.

Ne zahtijevaju specijalna uklapanja, pa su zato i vrlo jednostavne. Pronašli smo i sjajnu modnu inspiraciju, koju možete da pogledate u nastavku. 

Primjer koji nam se baš dopao jeste bijela džemper haljina koja je uklopljena sa dugim čizmama i kapom u istoj boji. Tu je i crveni šal, za razibijanje monotonije. 

dzemper haljine (5).jpg

Za elegantnije prilike, možete svoju jednostavnu džemper haljinu kombinovati sa kaputom. Za poslovne prilike, biramo haljine do kolena.

dzemper haljine (4).jpg

I krupnijim damama sjajno stoje džemper haljine. Savjetuje se da svoj struk istaknete kaišem, da bi figura poprimila najbolji oblik. 

Fokus je na obući, pa možete zaista da se igrate sa raznim modelima čizmica i da kombinujete sa beretkama, šeširima, elegantnim torbama. 

dzemper haljine (3).jpg

Jednostavne džemper haljine se sjajno stapaju sa svim modelima kožnih jakni. 

Torbe mogu biti glomazne, a mogu biti i manje, po vašoj želji! Sa ovim haljinama nema greške, pa možete da se opustite i budete kreativni. 

dzemper haljine (2).jpg