maska za virus korona.jpg

U Pečersku, predgrađu Kijeva, 26. decembra organizovana je prednovogodišnja žurka sa oko 90 mladih, a 22-godišnja Marina Vorenko uspjela je da na njoj zarazi čak 14 momaka.

Marina, koja tvrdi da nije bila u alkoholisanom stanju, ljubila se i "mazila" sa 14 momaka, a ispostavilo se se da je na žurku došla znajući da je zaražena korona virusom, prenosi "Mondo".

Portali iz Kijeva pišu da se na proslavi nisu primjenjivale nikakve mjere zaštite i da je alkohola bilo toliko da je polovina gostiju na kraju završila u obližnjim bolnicama na triježnjenju.

"Djevojka je pred žurku dobila rezultate testiranja i znala je da je pozitivna. Svjesno je došla na žurku i čini se da je s namjerom gledala da zarazi što više momaka. Zato je flertovala sa što više njih i ljubila se s njima. Svi koje je ljubila su se zarazili. Jedan od momaka ima jake simptome i primljen je u bolnicu", piše portal "112.ua".

Marina je, kako se dalje otkrilo, prije četiri meseca izgubila rođaka koji je preminuo od korona virusa i za kojeg je bila vezana. Kad je djevojka privedena na saslušanje, prema nezvaničnim informacijama, ustanovljeno je da je svjesno zarazila što je mogla više ljudi iz svojevrsne osvete za tragediju koja joj se privatno dogodila.