posjeta.jpg

Portal TrebinjeLive.info uspješno je završio još jednu godinu. Iza nas je godina u kojoj smo ostvarili prosječan rast čitanosti od čak 65 odsto u odnosu na 2019. godinu.

U godini iza nas portal je imao prosječnu dnevnu posjetu od čak 41.500, odnosno oko 15.200.000 posjeta, te više od 44.500.000 pregleda stranica, što nas je uvrstilo među najčitanije lokalne portale u Republici Srpskoj i BiH.

U narednom periodu očekuje nas nekoliko novina među kojima je najvažnija da će naš portal u ovoj godini postati dostupan i na ćiriličnom pismu.

Kao jedan od ciljeva za 2021. godinu biće usmjeren na razvoj portala na društvenoj mreži "Instagram" te emitovanje većeg broja video sadržaja.

posjeta trebinjelive 2020.png

Svi posjetioci portala uskoro će moći da učestvuju u trodnevnim anketama koje će se objavljivati u petak, a trajaće do nedjelje veče, da bi se već u ponedjeljak saopštavali rezultati.

Biće riječ o anketama koje se tiču grada, njegovog razvoja, kulturnih i sportskih događaja, infrastrukture, pametnih rješenja, ekoloških tema.

I u 2021. trudićemo se da opravdamo vaše povjerenje i da budemo još otvoreniji u pohvali onoga što je dobro i kritici onoga što nije poželjno. Zato nam je bitno da upravo vi predlažete teme, ukazujete na probleme i budete naši partneri da mijenjamo ono što ne valja.

Želimo vam sve najbolje u 2021. godini!

tblive-cover-fb.jpg